مشاوره حقوقی رایگان - شرایط نفقه در زمان عقد و قبل از ازدواج

باسلام
همسرم در دوران عقد درخواست نفقه کرده. حتی خونه هم مهیاست ولی ایشون سر خونه نمیاد. هیچ شرطی هم ضمن عقد در مورد خونه و نفقه دوران عقد نشده.
همسرم نفقه و مهریه خودش رو به اجرا گذاشته
ایشون علاوه بر بد اخلاقی ها و توهین هایی که به من و خونواده من انجام داده، هیچ گونه تمکینی هم نکرده.
ایشون برای خودش رفته وکیل گرفته ولی وکیل ایشون هم متاسفانه هیچ مراعاتی نداره. یعنی نامه زده به شورای حل اختلاف و میزان نفقه جاریه خانم رو 17 میلیون ریال در خواست داده. همچنین نوشته "علیرغم مطالبه از ایشان متاسفانه از انجام تکلیف قانونی خود امتناع کرده" و تقاضای محکومیت من رو خواسته.
با وجود اینکه در مدت قبل از درخواست نفقه، ایشون هیچ گونه مطالبه ای هم از من نداشته و از زمانی که درخواست داده، مرتب واریزی ها رو سر وقت انجام دادم. حتی رسیدهای اون رو هم دارم
آیا با توجه به توافق من و همسرم به میزان نفقه ماهیانه 300 هزار تومان، میشه همینجوری یه مبلغی رو به عنوان نفقه درخواست داد؟
آیا اگر وکیل بگیرم فایده ای هم دارد؟
ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر خانم حق حبس دارد یعنی باکره هستند می توانند تمکین نکند ومتاسفانه جنابعالی هم دفاع خاصی نمی توانید بکنید ولی درشرایط حادتر می توانید ازدادگاه درخواست ازدواج بازن دیگری مطرح کنید

پرسشگر :

"...ومتاسفانه جنابعالی هم دفاع خاصی نمی توانید بکنید ولی درشرایط حادتر می توانید ازدادگاه درخواست ازدواج بازن دیگری مطرح کنید"
مگر چیزی به نام کارشناس نفقه نداریم؟ مگر نمیشه به این مبلغ اعتراض کرد؟ مخصوصا اینکه خانم نه تحصیلات بالایی دارند، نه خونواده ای که توش زندگی کردند از وضع مالی خوبی برخوردارند، حتی اینکه روستایی هستند.
پس چرا میگید دفاع خاصی نمی توانید بکنید؟
اگر درخاست ازدواج مجدد رو مطرح کنم، مگه خانم حق طلاق به ایشان داده نمیشه؟

پس فک نکنم این چیزی که فرمودید زیاد درست باشه. درس میگم؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما هم ا خود دفاع کنید و وکیل بگیرید .استشهادیه تنظیم کنید خریدها رو بنویسید.راه وجود دارد