مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه و اقرارنامه

با سلام
بنده پارسال تو تصادف، پدر، مادر و دو برادرم فوت کردند از اعضای این خانواده فقط من موندم، چون پدر و مادره پدرم زنده بودند به اونا هم ارث تعلق گرفت. تمام پول نقدی که در حساب بود رو سهمشون رو برداشت کردند و ملک پدرم رو به من بخشیدند منتهی چون مالیات بر ارث پرداخت نشده بود به من وکالت نامه فروش دادند و حق عزل وکیل رو هم از خودشون ساقط کردند، منم دیدم با وکالت نامه دستم به جایی بند نیست و اونا می تونن یهو زودتر از من بفروشن سهمشون رو ازشون یه اقرارنامه هم گرفتم که توش ذکر شده در کمال صحت و سلامت عقلی اقرار میکنم که همه حق و حقوقم رو از ورثه گرفتم و دیگه هیچگونه ادعایی ندارم حتی اگر به ضررم تموم بشه این موضوع و چون احتمال میدادم بخوام قبل از پرداخت مالیات بر ارث بفروشم خریدار بیعانه رو به حساب پدرم واریز کنه و اگر به حساب پدرم واریز میکرد اونا می تونستن برداشت کنن یه وکالت جامع هم گرفتم که بتونم از حساب برداشت کنم، حالا بعد از گذشت هشت ماه پدربزرگم میگه من پشیمون شدم، تو ازم امضا گرفتی من نمیدونم چی امضا کردم و میخوام ازت شکایت کنم وکالت نامه ها و اقرارنامه هارو ابطال کنم، وکالت نامه ها بلاعزل هستن و تو اقرارنامه هم به صراحت اعلام کرده دیگه اعتراضی ندارم حتی اگر به ضررم تموم بشه، آیا می تونه شکایت کنه و ابطال کنه یا خیر؟
ضمن اینکه من برای اینکه موضوع وکالت انجام بشه سهم اونارو در ازای دریافت 10 میلیون تومن به همسرم فروختم و تو مبایعه نامه هم ذکر کردم که ارزش واقعی زمین صدها برابر این مبلغ هستش و با آگاهی کامل دارم به این مبلغ میفروشم

پاسخ ها :

ابطال وکالت نامه ابطال اقرارنامه ارث