مشاوره حقوقی رایگان - حضور شاهدین در جلسه تجدید نظر حقوقی

سلام
حضور شاهدین در جلسه تجدیدنظر چگونه میباشد؟ قبل از جلسه دادگاه دعوتشان میکنند یا که در همان جلسه دادگاه حضور می یابند؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درمرحله تجدیدنظر واعتراض به رای دعاوی حقوقی دادگاه تجدینظر تکلیفی به برگذاری جلسه دادرسی نداردو شماباید طی لایحه اعتراضیه اگر دلیل جدیدی دارید به دادگاه معرفی کنید و حضورانیز باشعبه دادگاه صحبت کنید