مشاوره حقوقی رایگان - حکم تصادف با کودک

با سلام من با سرعت پایین روی خیابان اصلی که میخواستم وارد کوچه بشم با دختربچه ی کوچک برخورد کردم و فقط بچه کمی به ماشینم برخورد کرد و گریه کرد و خانوادش جمع شدن و بقیه کسبه و من گفتم که بچه رو به بیمارستان ببریم ولی اونها خواستار این قضیه نبودن و مادر بچه رو داخل خونه برد و بقیه کسبه به من گفتن تو برو بچه طوری نشده و من هم رفتم و حالا نگرانم به عنوان متواری ازم شکایت نکنن به نظرتون راهی وجود داره که خودم رو تبرعه کنم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بله به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتان را از طریق وکیل پیگیری نمایید 09126398085 کمالی