مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کارگران ساختمانی

با سلام و وقت بخیر
در قانون بیمه کارگران ساختمانی مصوب 1386، در ماده5 بیان شده که مراجع زیربط مکلفند صدور پروانه ساختمانی را به ارائه رسید پرداخت حق بیمه منوط کنند اما در اصلاحیه سال 1393 ماده5 همین قانون مصوب مجلس، چنین اجباری نیامده است. آیا میتوان طبق این اصلاحیه استناد کرد که چنین رسیدی برای صدور پروانه ساختمانی اجبار نیست و شهرداری می تواند بدون ارائه چنین رسیدی از سوی صاحب پروانه، اقدام به صدور پروانه ساختمانی کند؟

پاسخ ها :

بیمه کارگران ساختمانی صدور پروانه ساختمان پروانه ساختمان شهرداری