مشاوره حقوقی رایگان - پلاک سرقتی

با عرض سلام و خسته نباشید, چندماه پیش موتورسیکلت بنده سرقت شد, که با کمک مامورین کلانتری پیدا شد و تحویل پارکینگ شد
برای آزادی موتور که اقدام کردم متوجه شدم موتور سیکلت بنده با 1 پلاک دیگه ای که روش بستن داخل پارکینگه
به آگاهی رفته و کلیه کارهای اداری رو انجام داده و آن پلاک که روی موتور بود رو باز کردن و تحویل آگاهی دادم و پلاک خودم رو که کلانتری از دست دزدها گرفته بود رو داده بودن بهم رو دوباره بستم روی موتورسیکلتم و دارم سوار میشم

از چندنفر شنیدم که گفتن پلاک کن سرقتی محسوب میشه و باید برم تعویض پلاک, خاستم بدونم ایا باید برم یا نه؟
درضمن نامه آزادی رو هم از پلیس راهور گرفتم و موتور رو آزاد کردم و دارم سوار میشم با پلاکی که متعلق به خودم هست
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.