مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری

باسلام پدر من درسال 3/68عازم به خدمت سربازی شده، 3ماه آموزشی 05کرمان بودن، بعدمنتقل میشن به تیپ45 تکاور منطقه جنگی شوش نزدیک سد کرخه خودشون تو سنگر و چادر بودن، ب گفته ایشون اون سال‌های به ما آماده باش داده بودن حتی 45 روز ماموریت به استان کرمانشاه منطقه گیلان غرب داشتن، آیا کارت ایثارگری به ایشون تعلق میگیره، ممنون از مشاوره خوب شما.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای کسب اطلاعات تخصصی به بنیاد شهید و امور ایثارگران مراجعه کنید