مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

ایا میتوان برای فروش سرقفلی مغازه برسر دره مغازه بنر زد (این مغازه به سرقفلی واگذار می شود) یا اینکه مالک حتما باید در جریان باشد و اگر در جریان باشد و موافقت نکند موجب اشکال خواهد بود یا نه. در هر صورت ایا می توان چنین امری انجام داد و آیا ماده قانونی در این رابطه وجود دارد یا نه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حق سرقفلی متعلق به مالک است ودر زمان قرارداد اجاره ممکن است ان را واگذار کرده باشد یا خیر. باید دید درمتن قرارداد به چه گونه ذکر شده ؟ اگر مالک حق سرقفلی را انتقال داده به مستاجر منعی ندارد در غیر این صورت باطل است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حق انتقال بغیر به شما واگذار شده باشد نیازی به اذن مالک نیست میتوانیدانجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در قرارداد اجاره امکان انتقال پیش بینی نشده باید از طریق دادگاه الزام مالک خواسته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد بررسی شود اگر در قرارداد اجازه انتقال به شما داده شده باشد نیازی به اذن مالک نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر حق انتقال دارید مشکلی نخواهد داشت

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. بایستی قرارداد مطالعه گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر مالک سرقفلی هستید و اذن انتقال هم دارید مانعی ندارد