مشاوره حقوقی رایگان - بیمه غرامت سربازی

با سلام
وقت بخیر/خسته نباشید بزرگواران
بنده دی ماه 97 به پادگان آموزشی مالک اشتر ناجا اراک رفتم و در اواسط آموزش یک شب که پاسپخش بودم وظیفه ام سر زدن به پاس ها بود و هوا خیلی سرد بود و در برگشت به آسایشگاه یهویی پا و قفسه سینم درد گرفت و از همون موقع دردم شروع شد و پایان هفته من به دکتر رفتم و مسکن و امپول زد گفت از سرما هست خوب میشه.....
و بعد از دو روز دردش شروع میشد و در این 3 هفته باقی مانده اموزش چند تا امپول میزدن تسکین میداد تا اموزش تمام شد و وارد یگان خدمتی ام شدم و در انجا اقدام کردم و پیگیر شدم و پام به عمل کشید و سر استخوان ران سیاه شده و در پرونده ام در بدو ورود به شورا پزشکی هستش که معاف میشم.
حالا سوال بنده اینه که برای غرامت چیکار باید کنم؟یگانم که نامه نمیده میگه تو اراک شده باید برم اراک/خب انجا قبول میکنند اصلا 4 ماه گذشته؟؟؟؟؟که بگه از سرما اینطوری شده؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرماید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر این نقص ناشی از سهل انگاری خود شما باشد نمی توانید شکایت کنید در غیر اینصورت در دادگاه محل خدمت می توانید اقامه دعوی کنید

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید