مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت

سلام و خدا قوت
برادر بنده و همسرشان از هم جدا شده اند و فرزند دختر که 10 ساله است با برادر بنده زندگی می کند و خود کودک از دیدار مادر امتناع دارد. منتها این خانم چندین بار به درب منزل مادرم حمله کرده و با داد و فریاد و فحاشی و حتی کتک زدن خواهرم ادعا می کند که میخواهد فرزندش را ببیند لطفا راهنمایی بفرمایید چطور می توانیم از دست مزاحمتهای این خانم خلاص شویم.باز هم تاکید می کنم که فرزند اصلا تمایلی به دیدار مادر ندارد. و با توجه به اینکه اصلی به نام آبرو برای ایشان بی معنی است و دائم به این کارشان ادامه می دهد و هر بار می گوید که چیزی برای از دست دادن ندارد لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه می توان از دست مزاحمتهای ایشان برای همیشه خلاص شد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با تماس با 110 و تهیه گزارش و داشتن شهود ، شکایت مزاحمت کنید