مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پرینت مکالمات

با درود.بنده حدود20 روز است که از همسرم جدا شده ام البته فریبش را خوردم بدلایلی از من طلاق گرفت و من اصلاً راضی به طلاق نبودم چرا که میخواست از حقوق مستمری پدر مرحومش استفاده کند و من بعداز طلاق متوجه شدم که مدت زیادی با کسی ارتباط داشته.حالا از چه طریقی میتوانم پرینت یا مکالمات او را بدست بیاورم تا ثابت کنم مدتها پیش بمن خیانت میکرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طلاق شما با توجه به اینکه سمتی ندارید شکایت شما رد خواهد شد.