مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

با عرض سلام و خسته نباشید
اگر کسی به قصد آزار و اذیت روانی من عکس من رو برداشته باشه و در پروفایل یک پیج جعلی که خودش ساخته بزاره و با یک اسم جدید از عکس من سو استفاده کنه مجازاتش چیه؟؟ افزون بر اینکه متاسفانه پلیس فتا این اتفاقو جدی نمیگیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید با عنوان انتشار عکس شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با عنوان انتشار عکس میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان افشای اسرار خصوصی می‌توان طرح شکایت کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علت استفاده از عکس‌های خصوصی می‌تواند علیه وی اعلام جرم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید اگر اطلاعات آن شخص را دارید تحت عنوان سوء استفاده از اطلاعات شخصی افراد شکایت کنید