مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حق

سلام همسر بنده مریض شده و فوت کردند مادر خانم بنده طلای خانم من رو برداشته و میگه مال دخترانه آیا حقی داره ومن چه جوری میتونم ازش بگیرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصول چنین حقی برای ایشان متصور نیست می توانید دادخواست استرداد طلاجات را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر متعلق به شماست استرداد مطرح وگرنه همگی ارث می‌برید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تمامی ورثه از ان ارث میبرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همه وراث از طلای همسر مرحومتان ارث می برند.
ولی توجه داشته باشید بهتر است اعتراضی نداشته باشید به این جهت که اگر بخواهند می توانند مهریه دخترشان را مطالبه کنند که در این صورت برای شما درد سر خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فاکتوری بابت خرید طلاجات دارید دادخواست استرداد طلاجات دهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر ایشون چنین حقی ندارند و می تونید به جرم سرقت از ایشون شکایت کنید قبلش برای ایشون اظهارنامه بفرستید