مشاوره حقوقی رایگان - شکستن شیشه عقب ماشین برادر همسرم

باسلام. من شیشه عقب ماشین برادرهمسرم روشکستم،بخاطر اذیت ها وحرفهایی که مادر همسرم به من زد ومن میخاستم علتشو بپرسم ولی متاسفانه همسرم اجازه حرف زدن نداد وبعداینکه مادرهمسرم ازاونجا رفتند ومن هم خیلی ناراحت بودم بدون اینکه همسرم متوجه بشه شیشه عقب ماشین برادر همسرم رو شکستم ،میخواستم حکمشو بدونم واینکه این حق الناس حساب میشه خیلی عذاب وجدان دارم وناراحتم وازاین قضیه همسرم ومادرم روباخبر کردم،ممنونم میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام تخریب اموال محسوب میشه. در نهایت رضایتش را جلب کنید و خسارت و پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید هزینه آن را پرداخت کنید.
از نظر قانونی تخریب محسوب می شود و قابل مجازات است .
از نظر شرعی نیز قطعا حق الناس است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی تخریب و مجازات ان حبس تعزیری است و معمولا هم برخورد دستگاه قضایی جدی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از نظر قانونی تخریب محسوب می شود و قابل مجازات است .