مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی حین خدمت سربازی

با سلام
بنده 8 سال پیش در حین کلاس رزم دوره آموزشی سربازی دچار سانحه شدم و رباط صلیبی و مینیسک پای من دچار پارگی شدید شد. در اون موقع از مرکز (تهران) برای من جانبازی بند(ح) صادر شد و در کمیسیون 12 درصد از کارافتادگی زدند و یه مبلغ خیلی جزیی به عنوان غرامت پرداخت شد که حتی به اندازه درمانی که خودم هزینه کرده بودم هم نبود. بعد از اون در یگان خدمتی برای پیگیری جانبازی مراجعه کردم که هیچ جوابی داده نشد و میگفتند که باید به تهران برم و به خاطر هزینه رفت و آمدش بی خیال شدم و الان به خاطر وضعیت پام قادر به انجام کار آزاد نیستم
آیا الان میتونم اقدام کنم و جانبازی بند ح کلا چیه و آیا کمکی به من میکنه ؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

از یگان خدمتی خود پیگیری کنید