مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

ا سلام خواهشمندم در صورت اطلاع پاسخ بنده را دهید در اجرای دادنامه تقسیم ترکه دقت فرمایید در اجرای دادنامه وگرنه خود دادنامه صحیح است اگر به اشتباه ملک خواهان و خواندگان جابجا شود براساس نظریه تکمیلی کارشناس( دلیل نظریه تکمیلی دادنامه دادگاه تجدید نظر با قبول همان تقسیم دادنامه بدوی و کسر یکی از رقبات که در اختیار شخص دیگری بود و بایستی تعدیل به رد را اصلاح مینمود) که سهو قلم عمدی زده پلاک ثبتی را برای خواهان و خوانده جابجا نموده و اجراییه ای که صادر گردیده دست خوانده قرار نگرفته بدلیل تغییر نشانی که وکیل خواهان انجام داده وعملا اجراییه را خوانده نگرفته و سند خوانده با توجه به مرغوبیت بر اثر اشتباه در سهو قلم کارشناس در اجرا به خواهان دادند و خواهان هم ملک را فروخته یعنی بر اساس همان دادنامه سند را زده با توجه به اینکه دادرس اجرای احکام بابت جابجایی پلاکهای ثبتی نامه به قاضی وقت داده بود که مغایرت دارد و قاضی هم بدون توجه به نظریه کارشناس که جای پلاک ثبتی خواهان و خوانده را عوض کرده دستور داده که اجرای احکام مفاد اجراییه را اجرا کند و اجرای احکام هم ناچار به اجرا بود و تا کنون سند مزبور فروخته شده و ساخته گردیده و عملا با دادنامه موجود پلاک ثبتی باقیمانده هم در حصه خواهان قرار میگیرد آیا راهکاری بابت ابطال اجراییه مربوطه وجود دارد چون دادنامه درست بوده ولی اجرا غلط و ایا وراث خوانده با دادنامه تجدیدنظر که تقسیم دادنامه بدوی را با کسر رقبه تایید نموده و میتوانند درخواست ابطال اجراییه و اعاده به وضع سابق دهند یا فقط با یک لایحه درخواست ابطال اجراییه را از قاضی فعلی پرونده کنند از این موضوع نزدیک 20 سال گذشته و عملا تمام راههای استیفای حق وراث خوانده از تقسیم ترکه بسته شده یعنی تقسیم ترکه مجدد نمیتونند بدهند چون دادنامه ای صادر گردیده و اینکه میگویند خواندگان بروند بر خلاف دادنامه ملکی که به خواهان رسیده را سند بزنند که دفترخانه و ثبت اسناد مطلع میشوند ایا راهی برای ابطال اجراییه وجود دارد که بتوان اعاده به وضع سابق نمود و با توجه به تلف مال براساس ماده 39 اجرای احکام بتوان اموال خواهان را توقیف نمود؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام و عرض ادب
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است