مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از گواهی شخصی و تغییر کروکی به اسم همون شخص ک از گواهی دیگری سوءا ستفاده کرده

همکار خانمم ماشین مارو قرض میگیره و تصادف میکنه از گواهی خانم من سوءاستفاده میکنه و بعد از مراجعه خانمم به راهنمایی رانندگی کروکی به اسم خانمی ک از گواهی خانمم استفاده کرده تغییر میکنه.ماشین خسارت دیده از خانم من شکایت کرده با اینکه بهش گفتیم کروکی به اسم اون تغییر کرده میخواستم بدونم رای دادگاه چی میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق اسناد و مدارک مربوطه رسیدگی ادامه می یابد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد