مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص عمر جوهر و‌ کاغذ

با سلام. شخصی توافق نامه ای جعلی را روی کاغذ A4مبنی بر فسخ معامله تنظیم ‌کرده و امضا و اثر انگشت بنده و پدر فوت شده اش که در زمان حیاتش با وی معامله کرده بودم را زیر آن جعل کرده و ادعا دارد این توافق نامه مربوط به هشت سال قبل زمان زنده بودن پدرش میباشد ‌و توافق نامه جعلی را پرس کرده است آیا کارشناس می‌تواند پرس را باز کرد و عمر جوهر و کاغذ و همچنین جعل امضا و اثر انگشت را تشخیص دهد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله شما ادعای جعل نمایید تا با ارجاع به کارشناس خط و امضا احراز گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که ادعای جعل مطرح شود موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی موضوع قابل تشخیص است