مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

سلام پرونده پزشکی قانونی من بعد از دوسالوچهارماه بسته میشه میخواستم روندی که باید طی کنم راهنماییم کنید و کی وقت اعتراض هست و هزینه های پانسمان و عمل‌های جراحی را جدا از حق بیمه میتوانم از شخص بگیرم ؟چون من 3تا جراحی سنگین روی پا داشتم و پزشکی قانونی میگه هزینه های جراحی دیگه حساب نمیشه درسته؟ ایا استان یزد اجازه دریافت هزینه های جانبی به غیر از دیه را میدهد؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هزینه های مازاد بر دیه قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هزینه‌های بیمارستان و عمل و... بیشتر از دیه باشد، هست ت مازاد بر دیه قابل مطالبه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هزینه‌های بیمارستان و عمل و... بیشتر از دیه باشد، خسارت مازاد بر دیه قابل مطالبه است.