مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اداره کار هیئت تشخیص

سلام من تو عنوان شکایتم در اداره کار درخواست حقوق معوقه ، تفاوت دستمزد سال های قبل و عیدی و سنوات رو کردم و تو لایحه اول ام درخواستش هست
ولی تو جلسه هیت تشخیص اون شخصی که داشت گفته هارو می نوشت دوباره درخواست ها رو پرسید و نوشت و من همین ها رو گفتم ولی نمی دونم چرا فقط حقوق رو نوشته و تفاوت دستمزد(اشاره نکرده که مربوط به سال های قبل هستش) نوشته جز حقوق درخواست دیگری ندارم!!!!
الان دادنامه هیت تشخیص اومده و فقط حقوق رو بررسی کردن و نوشتن " سایر خواسته ها با توجه به اظهارات خواهان در جلسه رسیدگی و عدم مطالبه آن وارد ندانسته و غيرمسموع ميباشد ." من الان می تونم اعتراض کنم که من تو هیئت تشخیص گفتم ؟ و تو شکایت و لایحه اولیه هم موجوده و نوشتم که بررسی کنن یا باید از اول شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
هیئت تشخیص باید طبق خواسته شما در شکوائیه رسیدگی می کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.