مشاوره حقوقی رایگان - درخواست احراز هویت شغلی از دیوان برای سازمان تأمین‌اجتماعی

با عرض ادب و سلام:
کارگر جوشکار در طرح و توسعه سیلوی شرکت بودم لیست عنوان شغلی ام نیز با همین عنوان (طرح و توسعه سیلو) در لیست بیمه سازمان تأمین‌اجتماعی لیست شده است طی فرم شماره یک بررسی مشاغل سخت و زبان آور باهمین عنوان داخل پرانتز جوشکار اضافه کردم و درخواست سختی کار دادم در جوابیه کمیته استانی شغل مورد ادعا صرفاً به عنوان جوشکار مورد تأیید قرار گرفته است
سوال : آیا بنده شخصاً مستند به مستندات می توانم از دیوان عدالت اداری درخواست احراز هویت شغلی جهت ارایه به سازمان تأمین‌اجتماعی که لازمه احراز و اثبات می باشد بنمایم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارکی دال بر این موضوع دارید که سختی کار هم شامل شود می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان پیگیری نمایید