مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های دادرسی مطالبه مهریه و نفقه چقدر است؟

سلام
لطفاً راهنمایی بفرمائین که همزمان؛ اجرا گذاشتن مهریه، درخواست نفقه گذشته و جاری، استرداد جهیزیه و تأمین خواسته چقد هزینه دادرسی دارد؟ برعهده کیست؟ اعسار چگونه است؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هزینه دعاوی مالی دردادگاه 3/5درصد ارزش خواسته است پرداخت هزینه دادرسی برعهده خواهان است ولی چنانچه دردعوا برنده وطرفتان محکوم شود می توانید هزینه های دادرسی رابعنوان خسارات دادرسی از شوهرتان بگیرید
اگرکه ابتداعا قادربه پرداخت هزینه دادرسی نیستید باید دعوای اعسار از هزینه دادرسی مطرح کنید