مشاوره حقوقی رایگان - تصادفات

هنگام تصادف داشتن کارت هوشمند لازم می‌باشد

پاسخ ها :

کارت هوشمند رانندگی تصادف

سوالات مرتبط

درمورد کارت هوشمند رانندگان باری
باسلام کارت هوشمند رانندگان باری پایه دوم دارم وپنج سال هست تمدید نکردم برای تمدید باید چه مراحلی روطی کن آیادوباره تمدید میشود یاباید ازاول درخواست بدهم متشکرم...
آیا در صورت معاف از رزم میتوان کارت هوشمند رانندگان و سلامت رانندگان اخذ کرد
آیا میتوان در صورت معاف از رزم .کارت هوشمند رانندگان و سلامت رانندگان اخذ کرد...
کارت هوشمند رانندگی
باسلام و خداقوت بنده معلم هستم بیمه سلامت حدود27سال پرداخت کردم والانم شاغلم آیامی تونم جهت تمدیدکارت هوشمندرانندگی یایه یکم بیمه تامین اجتماعی رانندگان بشم اگرپاسخ منفی است لطفاراهکارقانونی ارائه بفر...
دریافت کارت هوشمند رانندگان در صورت معاف از رزم گروه ب سربازی
سلام، وقت بخیر. من داداشم دوره آموزشی سربازی هست و بخاطر تتو معاف از رزم شده بهش گفتن تو کارت پایان خدمتت میزنه گروه ب سوالم این هست ایا بعد خدمت برای گرفتن کارت هوشمند رانندگان ب مشکل میخوره؟؟؟؟...
تعهد نامه محضری برای تمدید کارت هوشمند راننده باری
دوعدد بارنامه برای تمدید کارتم کم داشتم ولی پیمایشم حدود هزار کیلومتر بیشتر از حد نصاب بود برای تمدید دوماه تعهد نامه محضری دادم که باید طی دوماه بیست وچهار بار نامه بگیرم آیا این تعهد قانونی ست یا من...