مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و تمکین. معاونت زن در کتک کاری شوهر

سلام. متن طولانی اما لطفا بخونید. من و خانمم اسفند 97 با هم حرفمون شد و ایشان منزل رو ساعت 4 عصر ترک کرد ساعت 6 غروب پیام داد تا نیم ساعت دیگه برمیگردم که همراه برادرانش به منزل بازگشت و بچه هارو برد سپس آنان مرا کتک زدن و من سریع به کلانتری اطلاع دادم و اکنون از هرسه نفر (برادران مباشرت و خواهر معاونت) شکایت کیفری کردم.
خانمم نزد ضابطین و بازپرس اقرار به اوردن برادرانش به خونه البته به قصد صحبت با من کرده اما با این تفاوت که حضور برادرانش را ساعت8 چه بصورت انفرادی چه به صورت مواجهه حضوری دونفره نزد ضابطین اعلام کرده ولی نزد بازپرس ساعت 6و7. چون من گفتم به همراه برادرانش ساعت 8 وارد خونه شدن و ساعت 9 کلانتری اومده صورت جلسه کرده.
البته میگه ساعت 10 شب مجدد برگشتم خونه اما قفل دیگه بر درب خونه بوده که حقیقت نداره چرا که مامورین مجدد ساعت 10:30 به همراه پدرم به منزل باز میگردن (ساعت 9تا 10:30 چه کسی درب رو قفل کرده و چطور پدرم با همون کلید درب رو باز میکنه)، منم مجبور شدم به خونه پدرم برگردم و دیگه با من (شوهرش) از وقتی مدعی زدن قفل دیگر بر درب منزل شده دیگه تماس نگرفته است تا روزی که هردو نزد ضابطین احضار شدیم.
در مقابل شکایت من نیز شکایت تهدید و توهین و افترا مطرح کرده است و شهود دروغ اورده است.
میگه باید تعهد بدی دیگه توهین و تهدید نکنی تا برگردم. در صورتی که هرگز تهدید و توهین نکردم.
درخواست حضانت و نفقه نیز داده.
من یه برگه ازش دارم مربوط به یک ماه قبل از کتک کاریه که نوشته شوهرم حسن خلق داره و نفقه میده. و امنیت جانی و ارامش دارم.
1_آیا با وجود شکایت کیفری مبنی بر معاونت خانمم میتونم درخواست تمکین کنم؟خانمم نمیتونه بگه امنیت جانی ندارم چون شوهرم از من شکایت کرده الان اومده درخواست تمکین داده؟
2-ایا اون برگه درخصوص امنیت جانی و ارامش و پرداخت نفقه که فقط دونفری امضا کردیم تاثیری برام داره؟
3_آیا درخصوص نپرداختن نفقه این دوماه میتونم به پرونده کیفری و اوردن برادرانش و ترک منزل استناد کنم؟
4-آیا میتواند به قفل بر درب خونه استناد کنه که همسرم قفل دیگه زده، در مقابل من میتونم بگم تو برادراتو آوردی چرا دیگه رفتی یا چرا ساعت 10 برگشتی رفتی و دیگه پیام ندادی؟
5-اگر معاونت زن در کتک کاری ثابت بشه آیا تاثیری درپرداخت نفقه و حضانت و اجرت المثل زن داره؟ خیلی ممنون و تشکر

پاسخ ها :

نفقه تمکین ضرب و جرح مرد توسط خانواده زن معاونت زن در ضرب و جرح شوهر