مشاوره حقوقی رایگان - خرید730متر زمین با دو قرارداد جدا ودرج کلمه 3دانگ علی‌رغم برابرنبودن مساحت در قرارداد نکاحیه

پرخانواده طی دو قرارداد جداگانه به مساحت /415/315مترمجموعا 730متربنام خودش خریده پس از احداث بنا درکل مساحت قولنامه زمین 315متررابنام همسرش صلح کرده !بعداً طی قرارداد عادی 1دانگ ازعرصه و اعیان رانکاحیه عروسان خودکرده است . درقراردادی عادی نکاحیه یکدانگ باحدودات 6دانگ بامضا رسیده وقیدکرده (/ قبلاً 3دانگ یعنی 315مترانرابنام همسرم کرده ام اما این قراردادباحدودات کل شش دانگ است) الآن محل اختلاف است ومتعهد می گوید از3دانگ خودم داده‌ام!پس از کارشناسی وتاییدحدودات نکاحیه از6دانگی ومالک شناختن متعهددرهردوقرارداد.دادگاه بدوی/ رأی به یکدانگ ازکل 730متردادوتجدیدنظر انرا به 3دانگ خودش نقض کرد!؟ اولا:عبارت 3دانگ مگر نباید باتوجه به قراردادهای عادی مساحت برابر باشند ثانیا: رای قطعی تجدیدنظر با این شرایط درست است یا خیر؟؟ لطفا راهنمایی نماییدچگونه باید مجددا اثبات کرد و چگونه؟؟؟ ❤️

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده، جهت اظهارنظر مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.