مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به عدم اتمام محکومیت یعنی چه

با عرض سلام خسته نباشید نظارت ب عدم اتمام محکومیت یعنی چه؟ من پارسال محکوم شدم ب یکسال کار در بهزیستی و 100ضربه شلاق شلاق رفتم حکم اجرا شد ولی حکم ک برای بهزیستی هست اجرا نشد چون من جا و مکان مشخصی ندارم حالا این پیام اومده برام نظارت ب عدم اتمام محکومیت متوجه نمیشم یعنی چه میشه راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی هنوز حکم کار اجباری شما در جریان است و باید انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است، می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير. بهتر است موضوع را حضوري پيگيري نماييد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید