مشاوره حقوقی رایگان - مزایده آپارتمان

سلام
همسرم مهریه اش رو اجرا گذاشته و من فقط یک آپارتمان 60متری دارم ولی به دلایل کاری زیاد خونه نیستم و همسایه ها هم زیاد منو نمیشناسن
همسرم ادعا کرده که اونجا تنها سرپناه من نیس و من بهش نیاز ندارم
آیامیتونه با استناد به این موارد، آپارتمانم رو توقیف و به مزایده بذارند از چنگم دربیاره ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید به عنوان مدعی مستثنیات دین باید ادعای خود را ثابت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشون میتوانند توقیف کنند و شما باید ثابت کنید مال دیگری ندارید و مستثنیات دین است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
تا قبل از توقیف، اگر فرصت دارید آن را انتقال دهید.
فقط یک منزل که متناسب با شأن شما در حالت اعسار باشد جزو مستثنیات دین است و الباقی قابل توقیف

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مهم مدارک مبنی بر داشتن بیشتر از یک خانه است و صرف ادعای همسرتان کافی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل توقیف است . اما شما میتوانید ثابت کنید که تنها ملک موجود است و ان را مستثنیات دین معرفی کنید