مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق اس ام اس

سلام برای من اس ام اسی اومد
که در قوه قضاییه از شما شکایتی شده از لینک زیر پیگیر شوید به طرز احمقانه ای هم کدملی هم تاریخ تولد هم سریال شناسنامه ام را وارد کردم
ولی در نهایت با خطا مواجه شد تازه اونموقع فهمیدم ممکنه کلاهبرداری باشه
الان باید چه کار کنم ؟ چه نوع کلاهبرداری از این اطلاعات میشه کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام متاسفانه شما به اقدامات و اخطار هایی که قوه قضاییه برای مردم عزیز کشور ارسال کرده توجهی نکردید این همه رسانه ملی و قوه قضاییه از طریق پیامک به مردم اعلام میکنه که این شکلی کلاهبرداری است زمانی که شما وارد لینک می شوید از شماره همراه شما برای مخاطبین شما هم این پیام ارسال میشه ولی حال شما باید در ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و از آن طریق اقدام کنید تا در صورتی که ایشان دستگیر شد بتوانید احقاق حق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد سوء استفاده داشته باشند ممکن است که مشکل پیش بیاد.
از طریق پلیس فتا پیگیری کنید