مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام و وقت بخیر
در سال 1398 ماشین فروختم و وکالت دادم تا به نام خودش کند اما همچنان جریمه های ماشین به موبایل من میاد. از کجا باید پیگیری کنم که این مشکل حل شود؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.چون خریدار خودرو را بنام خودش نکرده است هنوز خودرو بنام شماست و باید دادخواست فک پلاک خود را بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی الزام به فک پلاک مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نسبت به توقیف پلاک از طریق راهور اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

راهنمایی و رانندگی و مرکز تعویض بلاک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما از جای خاصی نمی توانید پیگیری کنیدشما می بایست اقدام قانونی انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون خریدار خودرو را بنام خودش نکرده است هنوز خودرو بنام شماست و باید دادخواست فک پلاک خود را بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق راهور تاریخچه پلاک بگیرید و سپس درخواست فک پلاک و توقبف خودرو دهید