مشاوره حقوقی رایگان - درمورد اعتیاد زن و صلاحیت برای داشتن بچه

سلام. مردی هستم که همسرم به مواد مخدر روی آورده و الان خونه ی پدرشه میخام بدونم دادگاه بچه ها را به او میدهد با اینکه مهریه و نفقه به اوتعلق میگیره ؟؟؟؟اون میگه بچه هارابده بمن من میخام بدونم دادگاه اینکارا میکنه که بچه هار ابه خانم بنده بده؟؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر است و بعد از آن حق و تکلیف پدر است تا زمانی که آنها به سن قانونی برسند که خودشان تشخیص دهند با چه کسی زندگی کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه تعلق میگیره ولی حضانت را میتوانی یه دلیل عدم صلاحیت سلب کنید