مشاوره حقوقی رایگان - بند ج ماده 108 آجا

با سلام خدمت وکلای محترم
سال 91 به دلیل تجمیع ضایعات پزشکی مشمول بند ج ماده108 اجا در ردیف معلولین حین انجام وظیفه قرار گرفته و بازنشسته شدم
سپس بعد از چند سال با ارائه مدارک به دیوان و کمیسیون 121و120 ارتش مبنی بر رزمی بودن ماموریت و عملیاتی بودن منطقه درسال 98 رای به جانبازی این حقیر داده شد،
ابتدا بدون درنظر گرفتن تجمیع ضایعات با30درصدجانبازی ارتش مشمول بند الف ماده108
وبا اعتراض مجدد با تجمیع ضایعات و بیماری صعب العلاج انکیلوزان مشمول بند ب ماده 108 قانون اجا شدم
با توجه به شرح حال واینکه قبلا مشمول بند ج ماده108 شده بودم ایا حالت اشتغال و بند ج شامل حال من میشود یاخیر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
بند ب ماده 108 در واقع همان بند ج هست ولیکن ادامه خدمت با تمایل شخصی کادر صورت می گیرد. در بند ج تمایل مطرح نیست و شخص ضرورتا در حالت اشتغال قرار می گیرد. امتاگیارات بند ب و ج یکسان است هم از نظر بیمه و پاداش و... و به نظر می‌رسد با حالت اشتغال منعی نداشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تشخیص تطبیق وضعیت پرسنل با این ماده و بندهای آن از نظر پزشکی بر عهده
کمیسیون عالی پزشکی می‌باشد