مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران نامزدی

سلام الان حدود 2 سال عقد کردم نامزدم تو این دوسال خیلی خشک رفتار میکنه از اونجایم که بچه شهرستان چند ماه میاد تهران پیشم میمونه میره بهش شک کردم به خاطر این رابطه سرد اینستا رمزشو داشتم متوجه شدم باکسی دیگ حرف میزنه اصلا به من اهمیت نمیده از چتاشون اسکرین فیلم گرفتم الان اگه طلاقش بدم باید مهریه پرداخت کنم باکره هستن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر درخواست طلاق بدهید باید نصف مهریه را پرداخت کنید.
اگر مطمئن هستید که با کسی رابطه دارد با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
بهتر است که مستقیم با او صحبت کنید و اگر لازم شد مهریه را به اجرا بگذارید. ابتدای زندگی مشترک و این رفتارها، نشانه خوبی از آینده روشن نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اثبات رابطه نامشروع دشوار است
طلاق در زمانی که زوجه دوشیزه باشد نصف مهریه تعلق میگیرد