مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه دختر از چه روزی شروع میشود

پرداخت نفقه دختر 24 ساله کارمند از روز دادگاه شروع میشود یا از روز دفترخانه طلاق و ازدواج . با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً به دختر فرزندی که دارای منبع درآمد و امرار معاش میباشد نفقه تعلق نخواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا به دختر با این شرایط نفقه تعلق نمیگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رویه متفاوت است اگر دختر شاغل است نفقه اصولا تعلق نمی‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه فرزند از تاریخ دادخواست پرداخت می شود و نفقه گذشته قابل مطالبه نیست و دختر کارمند با توجه به اینکه درآمد کافی دارد نمی تواند از پدر نفقه بگیرد.