مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام
همسرم دادخواست استرداد جهیزیه داد و دادنامه قطعی هم اومد بعدش هم اجرائیه گرفت و از پاسگاه محل هم بابت استرداد جهیزیه هماهنگ کرد
اما نیومد. و پیغام فرستاده که نمیام و تو هم هیچ کاری از دستت بر نمیاد
من هم به اجرای احکام مربوطه مراجعه کردم و اونها هم ابلاغیه براش فرستادن باز هم نیومد بعد دوباره من مراجعه کردم و لایحه سلب مسئولیت به پرونده اضافه کردم و اجرای احکام هم دوباره براش ابلاغیه تعین و تکلیف فرستاده ولی باز هم اقدامی انجام نمیده
حالا من باید چطوری اون رو ملزم کنم که بیاد جهیزیه ش رو ببره ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در نهایت شما می توانید تقاضای امین برای اموال کنید و آنها را به امانت بسپارید و هزینه های امانت را از ایشان مطالبه کنید.