مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت حادثه کاری

سلام. من اتباع هستم تو کارگاه خیاطی 3تا از انگشتام وسطی و بغلیش و یکی اشاره رو با قیچی برقی زدم 2تاش تاندون پاره کرده انگشت اشارم بخیه خورده بیمه نبودم الان کارفرمای من فقط هزینه بیمارستان رو پرداخت کرده دکتر برام فیزیو تراپی نوشته میگه بهم زنگ نزن من برات زیادی خرج کردم الان میخواستم بدونم چجوری میتونم خسارت دستمو ازش بگیرم. مدارک دارم با کارت کارگری. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید و دیه خود را مطالبه کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست از ایشان شکایت نمایید و نظر پزشکی قانونی را جلب و میزان دیه مشخص شود در صورتی که کارفرما رعایت اصول امینی کار را نکرده باشد به هر حال باید میزان تقصیر طرفین مشخص گردد. شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی صورت می گیرد. یا مراجعه مستقیم به دادسرای محل. تشکر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید و دیه خود را مطالبه کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید