مشاوره حقوقی رایگان - امکان احقاق حق برای مالباختگی و خیانت در تضمین

سلام. خسته نباشید.
حدود دو سال پیش قبل از بیماری کرونا، با توجه به تبلیغات گسترده یه آموزشگاه زبان، ثبت نام کردم. مبلغ کل دوره 1.800 میلیون تومن بود که آموزشگاه از ما یک فقره چک بدون تاریخ تضمین بابت کل مبلغ دوره اخذ کرد و بقیه رو بصورت تقسیطی ماهانه 100 یا 200 هزارتومن بسته به شرایط هر فردی قرارداد کرد. حدود سه یا چهار ماه این دوره برگزار شد و بنده نیز مبلغ 600 هزارتومن بصورت اقساط شهریه رو پرداخت میکردم و رسید میگرفتم. بابت چک تضمینیم که داده بودم رسید گرفتم. آموزشگاه بعدش که کرونا اومد و کلاسها تعطیل شدن. گفتن بصورت آنلاین برگزار میکنیم که نکردن. چند باریم بصورت تلفنی و یا اس ام اس بهم پیغام دادن که شهریه تون دیر شده بیارین پرداخت کنین. منم نرفتم چون اصلا کلاس برگزار نشده بود. توی قراردادمونم قرار بر این بود که آموزشگاه متعهد به آموزش با کیفیت مطلوب و ارايه مدرک معتبر و ارایه فایلهای صوتی آموزشی مکمل هستش که به هیچکدوم از تعهداتشون عمل نکردن. رونوشت قرارداد رو بهمون ندادن گفتن بعدا میدیم، ولی ما عکس گرفتیم و تصویرشم موجوده. اینم بگم که قبل از کرونا که کلاسها حضوری بود یه گروه توی واتساپ ایجاد کرده بودن که از اون گروهم بعد از کرونا و تعطیلی کلاسها منو اخراج کردن. الآن چند وقت پیش مدیر یا مدیران آموزشگاه، بدون اخطار کتبی مثل اظهارنامه قضایی یا اخطار کتبی مستقیم از خود آموزشگاه، اقدام به پاس کردن چک شدن. چک اکثریت بچه های کلاس پاس شده و برای بعضیاشونم برگشت زده شده. اینها علاوه بر مبلغ قسطی که از بنده گرفتن یعنی 600 هزارتومن، اومدن این چک 1.800 میلیونی رو هم پاس کردن که اون چک بعنوان تضمین بود. بهشون زنگ زدیم تماس برقرار کردیم گفتن این حق آموزشگاه بوده و یمشت حرف مفت تحویلمون دادن که اون 600 تومنم جریمه تاخیر در پرداخت شهریه تون حساب میشه و فلان ... هرچیم گفتیم که شما به قراراداد خودتون عمل نکردین، آموزش ناقص بوده و مدرک ندادین و اینا آخرش گفتن دستتون به هیچ جا بند نیست. حق ما بود گرفتیم.
میخام بدونم از چه راهی وارد بشیم که بتونیم حق خودمونو بگیریم و پوزه اینارو بخاک بمالیم که شما خیانت در امانت کردین و بابت خدمات انجام نداده طبق مفاد قرارداد، پول زور ازمون گرفتین... پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگذارم...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شاید خیانت در امانت مصداق نداشته باشد ولی قطعا راهکار دیگری دارد