مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی بخاطر رای برعکس

با سلام.بنده شاکی پرونده
جرم خیانت در امانت خودرو و افترا توسط مکانیک
رای دادگاه بدوی.
شهادت 2 گواه مرد باب تحویل خودرو توسط شاکی به متهم
کیفرخواست صادره از شعبه 11
اظهارت ضدو نقیض متهم در دادسرا و این دادگاه درباره تحویل خودرو توسط شاکی همرا با صاحب قبلی خودرو.متهم در یک جا بیان نمود خودرو را فقط شاکی تحویل داد ولی در جای دیگربیان نمود صاحب قبلی تحویل داد و در جای دیگه گفت هردو با هم تحویل دادن.ودر دادگاه نیز بیان نمود شاکی خودرو را گذاشته رفت.و همچنین اقرار متهم باب اینکه ماشین در حال تعمییر بود از اختلاف شاکی با صاحب قبلی خودرو مطلع بود و با وجود اطلاع خودرو را به شاکی مسترد نکرده و به صاحب قبلی تحویل داده.به تحمل ده ماهو پانزده روز حبس تعزیری باب خیانت در امانت محکوم مینماید
ودر باب افترا.
وجود یک گواه مرد ( که متهم شهادت و حضور همان یک گواه را باب افترا قبول کرده ) که گواه فرمودند متهم به شاکی خطاب دزد را زده.متهم به جزای نقدی 15ملیون در حق دولت محکوم مینماید.
دادخواست وکیل متهم.
همشو نمیگم ولی بند اخر نوشت شاکی بدون اجازه موکل قطعه از مکانیکی موکل اینجانب ربوده است.(بر فرض اینکه یک شاهد قبول نباشه وکیل متهم نیز به بنده تهمت دزدی زده)
حالا رای خنده دار تجدید نظر.
پرونده با توجه به اینکه یک گواه درباره افترا شهادت داده قبول نیست
و جرم خیانت در امانت بخاطر اینکه قبلا صاحب قبلی خودرو به مکانیکی متهم رفتو امد داشته دلیل بر سونیت است و حکم بر برائت رای صادره قطعی میباشد.
رایو به قاضی دادگاه بدوی نشون دادم خندش گرفت گفت نمیدونم چی بگم.
فعلا ماده 477 دادم ولی میخوام هم از قاضی هم از وکیل شکایت کنم.
میشه کاری کرد یا نه ممنون.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اولا وکیل از جانب خودش مطالبی را ارائه نمی کند بلکه به وکالت از موکل خود مطرح می کند و لذا صرفا ارائه کننده نظرات موکل خودش است و از این باب شکایت شما متوجه اصیل است نه وکیل
ثانیا در باب شکایت از قاضی با توجه به توضیحات مختصری که ارائه کرده اید به نظر می‌رسد تصمیم دادگاه تجدید نظر صحیح باشد (البته نظر و استنباط شخصی بنده است) به جهت اختلاف شما و صاحب قبلی خودرو در خصوص خودرو و اینکه ایشان هم به تعمیرگاه تردد داشته است. به نظر می‌رسد برای اخذ نتیجه صحیح دعوی حقوقی مناسب مطرح بفرمایید تا با مشکلی مواجه نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز بر این است که بیشتر مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت از قاضی نتیجه ای نخواهد داشت.