مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط acl و pcl و مینیسک داخلی در حین خدمت

سلام بنده در سال 96 حین خدمت با اینکه معاف از رزم بودم و برگه را به ارشد نشان دادم با تهدید روبرو و مجبور انجام رژه و... شدم که براثر فشار همان ناحیه معافی رزم (زانوی راست) قفل گردید سپس به بیمارستان ارتش رفته و بعد از معاینات و mri پارگی رباط های acl . pcl و مینیسک داخلی تشخیص داده شد ولی در جراحی فقط مینیسک داخلی عمل گردید و بعداز سپری شدن دوران نقاهت و مراجعه به فیزیوتراپی همچنان زانو خم نمیشد که بعد از بیش از یک سال(17-2-98) دوباره به همان بیمارستان مراجعه نموده و توسط دکتر دیگری معاینه شدم و mri نیز پارگی acl . pcl مشهود بود و دکتر با ارتروسکوپی عمل نمود. در حین خدمت نیز 11ماه معاف موقت(ایست خدمت)بودم چون توانایی راه رفتن و...نداشتم.و چهارماه بسختی در پادگان خدمت نمودم.در مدت چهار ماه نیز درخواست فرم ب جهت دریافت غرامت نمودم که انجام گرفت ولی هنوز به کمیسیون پزشکی تحویل ندادم.
پرسش بنده:
1- آیا از 11 ماه معاف موقت که موجب ایست خدمت شده است 6 ماه قابل بخشش است؟!(6ماه را در پادگان برای مراجعه و اعزام به بیمارستان ارتش جهت درمان و فیزیوتراپی بودم ولی توسط کمیسیون پزشکی بیمارستان ارتش 6ماه معاف موقت ثبت گردید)
2- در فرم ب بدلیل اینکه قبل از این عمل جدید،درخواست نموده بودم و فقط نوشته شده پارگی مینیسک داخلی زانوی راست،دوباره درخواست فرم ب بدهم تا پارگی acl.pcl نیز نوشته شود؟!
3-در فرم ب عنوان از کارافتادگی نیز ثبت شده است آیا ممکن است در کمیسیون پزشکی ثبت شود؟!و از کارافتادگی برای ادامه زندگی و...مشکل ایجاد خواهد نمود؟!
4- اگر در فرم ب پارگی رباط های acl.pcl ,مینیسک داخلی و از کارافتادگی ثبت شود و در کمیسیون پزشکی نیز تایید گردد،نتیجه چه خواهد بود؟!
(لطفا و خواهشا با دقت و درک شرایطِ بنده پاسخ بدهید...بنده اعزامی 1-10-96 هستم که باید بصورت عادی در تاریخ 1-6-98 ترخیص میشدم که براثر این اتفاق ناخوشایند 11ماه ایست خدمت و همچین آسیب جدی بر پای راست گردید)

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
در صورتی که سابقا ملک مطابق مقررات لایحه قانونی نحوه خرید و تملک اراضی و املاک برای اجرای برنامه های عمومی، عمرانی و نظامی دولت، تملک نشده باشد می توانید نسبت به مطالبه بها عادله روز زمین وفق ماده 5 قانون مزبور اقدام نمائید.