مشاوره حقوقی رایگان - مزایده موتور

سلام خسته نباشید موتور که مزایده‌ای باشه اگر ماموران بخوابونن من می تونم با برگه مزایده در بیارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برگه مزایده معتبر باشد ومشخصات وسیله نقلیه در آن در ج شده باسد و از ناحیه مراجع رسمی و معتبر صادر شده باشد امکان پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا خیر اما اگر در برگه مزایده تمام اطلاعات شما و موتور نوشته شده باشد ممکن است