مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهام

سلام خانم 31ساله هستم و دارای یک فرزند دختر 10ساله ام ‌ایا میتونم سهام خودمو به دخترم انتقال بدم؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

راهکارهای مختلف حقوقی دارد مانند سند صلح و یا هبه معوض که قطعاً و حتما با توجه به شرایط شخصی شما و قیم ایشان راهکار مناسب تر باید انتخاب شود توصیه به مشاوره تلفنی دارم