مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان

سلام. شوهرم معتاده و میخوام جدا بشم بچهامو هم نمیتونم سرپرستی و نگهداری کنم و اونا رو بردم خونه پدر و مادر شوهرم حالا سوال اینجاست که اونها اگر هم اگر نتونن بچها رو سرپرستی کنن تکلیف بچها چیه یکی 6 ساله و دیگری 12 ساله

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت تکلیف پدر و مادر هست باید نگهداری شوند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون پدر و مادر مکلف به نگهداری از فرزندان هستند.
اگر پدر و مادر به هر دلیلی صلاحیت نگهداری نداشته باشد می توان فرزندان را تحویل بهزیستی داد.