مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اعسار

سلام. من از بابت کاری به یک نفر دو فقره چک 50 میلیونی داده ام. اگر چک برگشت شود و من توان پرداخت نداشته باشم ایا میتوانم اعسار تقاضا کنم ؟ البته برای ان چکها تعهد نامه نیز نوشته ایم که من بدون عذر و بهانه پرداخت نمایم. و اینکه اگر ملکی به اسمم باشه باز هم میتوان اعسار درخواست کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما مالی نداشته باشید اعسار میدهید و اگر قاضی اعسار شما را پذیرفت تقسیط میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اموالی داشته باشید اعسار شما رد میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به جز مستثنیات دین مالی به نام شما باشد قابل توقیف است که در این صورت دادخواست اعسار شما نیز رد خواهد شد.