مشاوره حقوقی رایگان - مهمونی

وقتی برای مهمونی شبانه پیام میاد که قرار نهایی. بعدش پیام میاد که پرونده شما در بایگانی ارجاع شد یعنی چی؟ میشه برای قرار نهایی نرفت دادگستری؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام قرار نهایی در دادسرا صادر میگردد که یا متضمن منع تعقیب یا جلب به دادرسی (مجرمیت) شماست ک در صورت منع تعقیب پرونده شما مختومه میشود و در صورت جلب ب دادرسی برای تعیین مجازات به دادگاه کیفری ارسال میگردد ک بهتر است در صورت تشکیل جلسه در دادگاه کیفری حتما حاضر شوید