مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت عقب نشینی ملک از طریق قولنامه

باسلام. بنده حدود سه ماه پیش منزلی را خریداری کردم که دارای سند ششدانگ به متراژ 162 متر طبق اظهارات مالک ملک دارای 20 متر عقب نشینی بود که در قسمت توضیحات قولنامه عین جمله «ملک عقب نشینی دارد مقدار عقب نشینی حدود20 متر میباشد که به خریدار و فروشنده تفهیم شد» ذکر شد حالا در هنگام انتقال سند و حسب گزارش شهرداری مقدار باقیمانده متراژ 132 متر میباشد یعنی حدود 10 متر بیشتر حال ایا میتوانم بدون اینکه قرارداد فسخ شود غرامت طلب کنم؟ و اگر میتوانم مقدار غرامت چگونه محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر فروش بر اساس متراژ بوده حق دارید برای کمبود متراژ به فروشنده مراجعه کنید.مثلا از قرار هر متر .... و جمعا ..... . اما اگر بصورت کلی بوده و اپارتمان بصورت کلی در برابر مبلغ بوده خیر.