مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

با سلام. بنده 3ماه پیش سند منزلم را به دستور دادسرا جهت وثیقه (جهت مرخصی آوردن زندانی) کارشناسی نمودم و از طریق همان سند بنده زندانی به مرخصی آمد و الان خودش را به زندان معرفی کرده و بنده نیز چون قصد فروش منزل را داشتم تقاضای رفع توقیف سند را از دادسرا نمودم ولی فعلا به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه ننمودم چون از فروش منزل منصرف شدم،حال میخواهم بدانم دوباره بنده چطوری میتوانم با همان سند بعنوان وثیقه مجددا زندانی را به مرخصی بیاورم،آیا مجددا باید هزینه کارشناسی منزل را جهت وثیقه گذاشتن پرداخت کنم.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

بله مجددا نیاز به کارشناسی و دستور بازداشت سند از طریق دادسرا دارد.

پرسشگر :

با سلام چرا یکی از کارشناسان فرمودند که اگر ازنتیجه کارشناسی قبلی بیشتراز 6ماه نگذشته باشه،دیگر نیازی به کارشناسی نیست،و یکی دیگه نظریه داده که دیگه نیاز به کارشناسی مجدد نیست،داخل همین مشاوره حقوقی دادراه این نظرات را دادن

پرسشگر :

بنده داخل سایت ثبت من که متعلق به اداره ثبت اسناد هست وقتی وارد میشوم نوشته که سند منزلم بازداشته،چون قبلا برای وثیقه استفاده کردم ولی درخواست رفع توقیفش را از دادسرا خواستم ولی دیگه وقت نکردم دنبال مراحل بعدیش یعنی اداره ثبت جهت رفع توقیف نمودن سند بروم،حال با این تفاسیر که از سایت ثبت من استعلام گرفتم و نشان میده که سند هنوز توقیف است،آیا باز مجددا همان سند را می‌توان برای وثیقه همان زندانی قبلی قرار بدهم، آیا مجدد باید هزینه کارشناسی پرداخت بشه یانه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مجددا نیاز به کارشناسی و دستور بازداشت سند از طریق دادسرا دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولا نظریه کارشناسی تا 6ماه اعتبار دارد. از طریق زندان پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً مجددا کارشناسی می شود تا وثیقه مورد بررسی قرار گیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
بله ، مجدد نیاز به کارشناسی مي باشد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
بله مجددا نیاز به کارشناسی و دستور بازداشت سند از طریق دادسرا دارد.