مشاوره حقوقی رایگان - معنی جمله

در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شمار، ............ مورخ 1401/01/30 صادر گردید ـ.. خواستم بدونم معنی این جمله چیه ممنون میشم جواب بدین بزرگواران

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
یعنی متهم از نظر دادسرا مجرم تشخیص داده شده است و باید پرونده به دادگاه ارسال شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اتهام متوجه متهم بوده و کیفرخواست صادر و به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متهم مجرم شناخته شده و پرونده به دادگاه ارسال شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یعنی دادسرا اتهام را وارد دانسته و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده جهت صدور حکم به دادگاه ارجاع خواهد شد