مشاوره حقوقی رایگان - مجازات رابطه نامشروع شوهر

ویس شوهر بعنوان مدرک برای قاضی قابل قبول هست یا فیلم اعترافش؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر دو اماره است اما باید دید بعد از اثبات چه میخواهید بکنید اگر قصد جدایی دازید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هیچ کدام دلیل محسوب نمی شود و صرفا به عنوان اماره در کنار سایر دلایل اگر داشته باشید قابل استناد است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هیچ کدام دلیل محسوب نمی شود و صرفا به عنوان اماره در کنار سایر دلایل میباسد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام هیچ کدام دلیل محسوب نمیگردد،صرفابه عنوان اماره درکنارسایردلایل قابل استنادمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ویس خیر اما فیلم مورد بررسی قرار میگیرد و قاضی در موردش تصمیم میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی دارد به صرف آنچه در سوال آمده است جرم رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر دوی این ها می تواند به دادگاه کمک کند اما باید تحت اکراه نباشد و قابل قبول نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتواند موثر باشد ولیکن دلیل متقنی تلقی نخواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به عنوان اماره در کنار سایر دلایل بررسی می گردد