مشاوره حقوقی رایگان - فاصله سنوات خدمتی دانشسرای تربیت معلم

سلام.بنده سال 74 از دانشسرا ی تربیت معلم فارغ تحصیل شدم وسال 76 به استخدام آموزش وپرورش در آمدم.اما سنوات را به حساب ما نیاوردن وگفتن باید سنوات ت را سال 93 پرداخت میکردی در حالی که من از بخشنامه صادره خبر نداشتم. لطفا عاجزانه از شما در خواست کمک دارم. ... هستم از شهرستان کهنوج

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما حقوقی نیست لذا اداری واز ارگان مربوطه سوال فرمایید