مشاوره حقوقی رایگان - تایپ بارنامه توسط متصدی

من درشرکت باربری مشغول به کارهستم و طبق اظهارات راننده بارنامه پلیس راهی صادر شد و بعد از 20ساعت راننده تماس گرفت و می‌گوید پلاک را اشتباه زدید و چون هزینه را نسیه گرفت در برگشت از سفر هزینه را نمی‌دهد مقصر کیست و باید چگونه هزینه را بگیریم یا راهی برای فرستادن بارنامه به راهداری هست برای تخفیفات لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما پلاک را اشتباه وارد کرده اید راننده نیز باید بارنامه و پلاک را بررسی می کرد.