مشاوره حقوقی رایگان - همکاری در ارز دیجیتال

با سلام
بنده معامله گر در بازار ارز دیجیتال هستم
2 نفر به صورت خیلی اتفاقی با بنده اشنا شده اند و شغل بنده را پرسیدند که بنده توضیح دادم
این 2 فرد خودشان خواستند که با بنده در این بازار همکاری کنند و سرمایه ای را به بنده بدهند و روزانه سودی از این کار برایشان بسازم و به حسابشون واریز کنم . سرمایه خود را به صورت ارز دیجیتال به بنده داده اند و واریز ریالی صورت نگرفت …
شخص اول به بنده 42 میلیون داد و هیچ قراردادی بین ما نوشته نشد اما بنده به این شخص حدود 50 میلیون سود رساندم و این مبلغ را واریز ریالی انجام دادم ولی حال در پایان کار اصل پول ایشان 27 میلیون ضرر خورده است و 15 میلیون از 42 میلیون مانده است .
شخص دوم با بنده قرارداد کتبی و دست نوشته بست و مبلغ 50 میلیون را به من داد و در قرار داد ذکر کردیم سود تقسیم بر طرفین ولیی ضرر کامل به پای سرمایه گذار میباشد ، حال در پایان کار بنده به وی 10 میلیون سود رساندم ولی اصل پول 30 میلیون ضرر خورده است و 20 میلیون از 50 میلیون باقی مانده است .
حال با این حساب کتابی که بنده ارائه داده ام ضرر و زیان این دو شخص بعد از شکایت در دادگاه به پای بنده است یا به پای خودشان ( اصل پول واقعا ضرر خورده است و قابل اثبات است)
ببخشید که طولانی شد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هر حال قابل بررسی است و نیاز به اطلاعات بیشتری است